Gudbrandsdal Miljø, en del av VA365!

12.17.20

Over lengre tid har samarbeidet mellom VA365 og Gudbrandsdal Miljø blitt tettere. Vi har nå kommet dit, at VA365 går inn som medeier i Gudbrandsdal Miljø, sammen med grunder og daglig leder Geir Havn.

– Selskapet har på kort tid gått fra en enmannsbedrift, til et selskap med sunn økonomi og ca. 37 millioner i omsetning i 2020.
Imponerende hvor fort dette har gått, og det er liten tvil om at gjengen oppe i Gudbrandsdalen har gjort seg tydelig bemerket i bransjen, sier leder i VA365 Ole Kristian Qvale.

Selskapet skal fortsette og driftes som det gjør i dag, men med noe systemstøtte slik at vi kan fortsette å utvikle oss, sier daglig leder i Gudbrandsdal Miljø Geir Havn. Operatørene er de samme, bilene er de samme, men forhåpentligvis kan dette samarbeide sørge for at vi kan opprettholde veksttakten, samtidig som kvaliteten på det vi gjør skal være av beste klasse fortsetter han.

I realiteten har Gudbrandsdal Miljø jobbet sammen med andre VA365-selskaper på alt fra små jobber til store prosjekter i flere år, så dette var et naturlig skritt å ta, avslutter Geir.

– Vi er kjempefornøyde med å få denne gjengen på laget, og de kompletterer andre VA365-selskaper både i geografi og tjenestespekter, sier Ole Kristian.

Geir Havn IMG 0550